Élet-Stílus

Sevcsenko Genovában köthet ki

Olaszországi sajtóértesülések szerint a Milan januárban kölcsönadná az ukrán aranylabdást, a lombardok állítólag már egyeztetnek a Sampdoriával.

A Chelsea csapatánál eltöltött szürkécske időszak után Sevcsenko nyáron sikerre éhesen érkezett vissza Olaszországba, csakhogy a formája nem sokat javult, s a konkurencia miatt viszonylag kevesebb lehetőséghez jutott a vörös-feketéknél.

A Sampdoria már korábban is jelezte, hogy amennyiben egyesülete elengedi, tárt karokkal várja a támadót, s a jelek szerint az álláspontok közeledtek.

A Sportsmediaset arról tudósított, hogy bár a két klub között az egyeztetés még korai stádiumban van, mindkét csapat erőlteti a megoldást, azaz akár napokon belül eldőlhet a jobb sorsra érdemes csatár sorsa.

A Milan csak kölcsönben engedné el a mezében egykoron remeklő ukránt, s az üzlettel mindhárom fél jól járhat – a játékos a több lehetőség miatt magára találhat, a kiesés elől menekülő Samp’ nyer egy remek befejező embert, míg a milánóiak az idény végén egy formába lendült játékossal erősödhetnek.

A genovaiak offenzívája gyengül Emilio Bonazzoli valószínűsíthető távozásával – a labdarúgó a Regginával egyeztet – így a klub kétségbeesetten keresi utódját: Sevcsenko megfelelő „pótlás” lehet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik