Élet-Stílus

Ribéry, a csapnivaló sofőr

Rosszul sült el a Bayern München francia szélsőjének partizánakciója: a játékos Dubaiban lesodródott az útról a csapatot szállító autóbusszal.

Napokkal azután, hogy a portugál Cristiano Ronaldo totálkárosra törte Ferrariját, a másik szélső középpályás klasszis, a francia Frank Ribéry is karambolozott.

A Bayern az Egyesült Arab Emírségekben edzőtáborozik, s a könnyed hangulatú túra során Ribéry úgy döntött, megtréfálja csapattársait.

Az olasz Tuttosport információi szerint a klasszis a csapat autóbuszának volánja mögé ült, a vicces vállalás ellenben majdnem tragédiába torkolt.

A jármű ugyanis rövidesen lesodródott az útról, s miután több útjelzőt letarolt a csapat otthonául szolgáló szálloda előtt, eléggé megviselten állt meg.

A jelentős karcolásokkal kidekorált autóbusz láttán a csapattársak természetesen a „csapnivaló sofőr” Ribéry alkalmasságát kérdőjelezték meg, a szakvezető Jürgen Klinsmann is vette a lapot.

„Sajnos kiderült, milyen az, ha Ribéry kezében van az irányítás” – somolygott a bajorok edzője, míg Tim Borowski azon élcelődött, milyen „szerencsétlen szituációba” kerültek.

Nem kizárt ugyanakkor, hogy Ribéryit és a klubot is megbüntetik, hisz a játékos nem rendelkezett a busz vezetésére jogosító igazolvánnyal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik