Élet-Stílus

Milánóban maradhat Beckham

Alexi Lalas, a Los Angeles Galaxy korábbi sportigazgatója egyáltalán nem lenne meglepve, ha David Beckham márciusban mégsem térne vissza az AC Milan labdarúgócsapatától, amelyben kölcsönjátékosként szerepel.

“Azt kell tennie, amit a karrierje megkíván” – nyilatkozta a korábbi amerikai válogatott Lalas a BBC honlapjának. “Most egy neki való helyen futballozhat, csupa sztárjátékossal lehet egy csapatban. Ha én lennék a Galaxy menedzsere biztosan aggódnék, hogy nem jön vissza Los Angelesbe” – tette hozzá.

Az AC Milan márciusig szerezte meg kölcsönben az angol középpályást, és az olaszok már jelezték, hogy hosszabb távon is szívesen látnák. “Remélem, Milánóban is leteszi a névjegyét. S ha jól teljesít, visszavárjuk” – mondta Beckham érkezésekor Adriano Galliani, a milánóiak alelnöke.

Ismerkedik új csapatával (MTI/EPA)

Ismerkedik új csapatával (MTI/EPA)

A 33 éves angol válogatott középpályás január 6-án debütált új csapatában. A Hamburg elleni felkészülési meccsen 45 percet játszott Beckham. Beszámolók szerint halovány teljesítményt nyújtott, volt ugyan néhány jó passza, ám szabadrúgása nem jelentett veszélyt a kapura. Tétmérkőzésen most vasárnap, az AS Roma elleni rangadón mutatkozhat be a Milan színeiben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik