Élet-Stílus

Drasztikusan csökkentik Ballack fizetését

A Chelsea német középpályásának nyáron lejáró szerződését heteken belül meghosszabbítják. Michael Ballack alapfizetését jelentősen csökkentenék, keresetének nagyobb részét a meccsprémium jelentené, azaz a teljesítményétől függene, hogy a hónap végén mennyit vihet haza.

Két és fél éve érkezett a Stamford Bridge-re Michael Ballack, és az egyik legjobban megfizetett játékosa lett a csapatnak. Hetente 132 ezer eurót (36 millió forint) keresett a német középpályás, aki meglehetősen hullámzóan teljesített az elmúlt időszakban, ráadásul sokszor volt sérült.

A klub vezetői ennek ellenére marasztalják, és megkezdték a tárgyalásokat ügynökével: a Chelsea egyéves hosszabbítást ajánl a játékosnak, akinek az alapfizetése jelentősen csökkenne, keresetének nagyobb részét a meccsprémium jelentené, melyet csak akkor vehet fel, ha pályára lép, és jól teljesít a csapatban.

Idén még nem lőtt gólt a Chelsea-ben (MTI/EPA)

Idén még nem lőtt gólt a Chelsea-ben (MTI/EPA)

Ballack a Times információi szerint elfogadja a fizetésének a csökkenését, de azt szeretné elérni, hogy a szerződését két évvel hosszabbítsák meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik