Élet-Stílus

Adriano súlyos büntetésre számíthat

Az Internazionale brazil támadója nem jelent meg a csapat első idei edzésén, és ezért a klub a maximális büntetést helyezte kilátásba. Adrianónak meg vannak számlálva a napjai az olasz bajnoknál, a tréner már azt tanácsolta játékosának, hogy keressen magának új csapatot.

Olasz lapjelentések szerint 150 ezer eurós büntetést kaphat Adriano, mivel kihagyta a csapata első, január 2-ai edzését. A Gazzetta dello Sport információi szerint a klub maximális büntetést helyezett kilátásba, ami a havi fizetés 30 százalékának felel meg. A 26 éves csatár esetében ez 150 ezer eurót jelent.

Adrianóval már korábban is akadtak gondok, Jose Mourinho ősszel ki is tette a keretből a brazil klasszist. A tréner azt tanácsolta a brazilnak, hogy keressen magának új csapatot.

Csőd egyelőre nem fenyegeti (MTI/EPA)

Csőd egyelőre nem fenyegeti (MTI/EPA)

Legutóbb több európai klubbal is összehozta a sajtó Adrianót, de az sem kizárt, hogy akárcsak tavaly, idén is hazatér Brazíliába. Erőnléti problémák és rendszeres kilengései miatt 2008 tavaszán Sao Paulóban futballozott a támadó, aki nyáron visszatért Milánóba, ám Mourinhónál nem számít állandó kezdőnek. A Flamengo vezetői már hetek óta jelezték, hogy szívesen Brazíliába csábítanák Adrianót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik