Élet-Stílus

Kidőlt a MU egyik alapembere

Hátsérülése miatt tíznapos kényszerpihenő vár Rio Ferdinandra, az angol labdarúgó-bajnokságban címvédő Manchester United középső védőjére.

A 30 éves védő ismét a hátát fájlalja, emiatt nem tudott pályára lépni pénteken, a Stoke elleni – 1-0-ra megnyert – bajnoki találkozón. Noha Sir Alex Ferguson a kezdőcsapatba jelölte, néhány perccel a mérkőzés előtt kénytelen volt változtatni, miután Rio Ferdinand jelezte, kiújult a sérülése.

„Végére kell járnunk ennek a dolognak, ki kell deríteni, hogy mi okozza a problémát, mivel Ferdinand nagyon sokat szenved a hátával. Most tíznapos pihenő vár rá, ám azután visszatérhet” – mondta a MU menedzsere.

Tíz napig csak szurkolhat (MTI/EPA)

Tíz napig csak szurkolhat (MTI/EPA)

A válogatott játékos kihagyja a Middlesbrough elleni hétfői bajnokit, valamint a jövő vasárnap esedékes Southampton elleni FA-kupa-mérkőzést, és gyaníthatóan január 7-én, a Derby County elleni Ligakupa-elődöntő első felvonásán sem szerepel, ám a MU-Chelsea rangadón (január 11.) már ott lesz a pályán.

Sbragia marad a Sunderland edzője

A Sunderland vezetősége véglegesítette Ricky Sbragiát a vezetőedzői tisztségben. A 52 éves tréner 18 hónapos szerződést kapott a klubtól, mivel az irányításával lejátszott négy bajnoki találkozón hét pontot szerzett a Fülöp Mártont is foglalkoztató csapat. Sbragia elődje, Roy Keane december 4-i lemondását követően vette át az együttest. (MTI)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik