Élet-Stílus

Tarolt a Kemény-csapat

Az FN szavazásán elsöprő győzelmet aratott a magyar férfi vízilabda-válogatott, amely a Szapporóban csodát tett jégkorongozókat „legyőzve" lett az év csapata.

A zsinórban három olimpiai bajnoki címet szerzett, Pekingben veretlenül diadalmaskodó vízilabda-válogatott elsöprő győzelmet aratott szavazásunkon, és lett az év csapata. Az öt jelöltre összesen 4204 voks érkezett, és ezek több mint többsége a Kemény-legényekre, akik 2424-gyel zártak az élen.

A második helyen a Szapporóban csodát tett, dívizió I-es világbajnokként az elitbe jutott jégkorong-válogatott 1005 szavazattal végzett a második helyen, míg a dobogó legalsó fokára az ötkarikás elsőségét Pekingben megvédő Kovács Katalin-Janics Natasa női kajakpáros (401) állhatott fel.

Az év csapata (MTI)

Az év csapata (MTI)

A harmadik és negyedik helyért nagy csatát vívott a mezőny két külföldi, ezáltal más elbírálás alá eső csapata, a Bajnokok Ligájában diadalmaskodó, emellett angol bajnok és Szuperkupa-győztes, valamint klubvilágbajnok Manchester United és az Európa-bajnok spanyol labdarúgó-válogatott. Végül
12 szavazattal a „vörös ördögök” végeztek előrébb.

Figyelemreméltó, hogy a magyar vízilabda-válogatott hatalmas fölénnyel, 2231 vokssal verte a legnépszerűbb sportág egyik legkedveltebb együttesét.

Kemény Dénes szövetségi kapitány büszkén számolhat be erről Sir Alex Fergusonnak, ha újra meglátogatja a skót trénert.

Most az év külföldi sportolójára szavazhatnak az olvasók.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik