Élet-Stílus

Real: Van der Vaart máris távozik?

Rafael van der Vaart nem érzi jól magát a Real Madridnál. A holland válogatott középpályás vélhetően a szezon végén távozik a spanyol fővárosból.

A Hamburgtól igazolt Rafael van der Vaart nem érzi jól magát Madridban, ugyanakkor helyi médiaértesülések szerint a 22 éves támadó középpályást valószínűleg csak az idény végén – a királyi gárdánál eltöltött első szezonja után – adja el a Real.

„Nem vagyok boldog, nagyon nehéz helyzetbe kerültem. Még csak öt hónapja vagyok itt, így nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni a jelenlegi viszonyokból, de annyi bizonyos, hogy egyelőre senki nem beszélt velem a klubból a jövőmről” – nyilatkozta a holland válogatott labdarúgó.

Hamarosan véget érhet madridi karrierje (MTI/EPA)

Hamarosan véget érhet madridi karrierje (MTI/EPA)

A korábban az Ajaxban is megfordult Van der Vaart az első hónapban kitűnően játszott, majd visszaesett a teljesítménye, s így kikerült a kezdőcsapatból. A Bajnokok Ligájában hat meccsen szerepelt, gólt nem szerzett, viszont a spanyol bajnokságban 14 fellépésén négyszer is eredményes volt.

A bajnoki címvédő Realnak jelenleg 12 pont a hátránya az éllovas Barcelonával szemben. A gárdát a múlt hét óta új edző, a spanyol Juande Ramos irányítja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik