Élet-Stílus

Hamilton nem kell a Ferrarinak

Lewis Hamilton elmondta, hogy nem szerződne a Ferrarihoz, mire a maranellóiak elnöke kijelentette: nincs is szükség a világbajnok brit versenyzőre.

Az idén világbajnoki címet szerzett Hamilton többször kijelentette, hogy soha nem akarja elhagyni a McLarent, nem szerződne át más csapathoz, így a Ferrarihoz sem.

A maranellóiak elnöke, Luca di Montezemolo így reagált a kijelentésre: „Tisztázzuk a dolgot: egyértelmű, hogy Lewis nagyszerű versenyző, első idényében hajszálnyira került a bajnoki címtől, a másodikban pedig meg is nyerte, de minden tiszteletem ellenére nem cserélném el érte Felipe Massát!”

Nem cserélnék el Massát (vezess.hu)

Nem cserélnék el Massát (vezess.hu)

A vb-t egyetlen ponttal elvesztő brazil pilóta mellett kiálló Ferrari-elnök ehhez hozzátette: „A Ferrari választ magának pilótát, és a csapat emeli fel a versenyzőket. Räikkönen is jött, és megnyerte a címet. Az, hogy Massa nem nyert idén, csakis a mi hibánk. Normális esetben nyernie kellett volna, de a hibáink miatt nem sikerülhetett neki. Felipe hihetetlenül népszerű, mivel nagyszerű ember és pilóta, és mert elegánsan viselte a bajnokság elvesztését” – dicsérte Montezemolo Massát.

Az olasz istálló jövőre is a Felipe Massa, Kimi Räikkönen kettőssel vág neki a vb-sorozatnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik