Élet-Stílus

Gattuso szezonjának vége

Az AC Milan világbajnok olasz labdarúgója térdszalagszakadást szenvedett a Catania elleni vasárnapi bajnokin. Az első jelentések szerint Gennaro Gattuso ebben a szezonban már nem léphet pályára.

A hatalmas munkabírásáról ismert futballistával Jean Pierre Meersseman, a klub orvosi csoportjának vezetője hamarosan Belgiumba utazik, ahol Marc Martens specialista foglalkozik majd vele. Klubjától származó információk szerint mindenképpen műteni kell a középpályást, akire legalább öt hónapig nem számíthat az együttes trénere.

A 30 éves játékos állítólag az UEFA-kupa isztambuli fináléjában szeretne visszatérni. Ehhez a minél gyorsabb felépülés mellett persze az is kell, hogy a társak a pályán kiharcolják a döntőben való szereplés jogát.

Padlóra került Gattuso (MTI/EPA)

Padlóra került Gattuso (MTI/EPA)

Gattusóra a válogatottban sem számíthat Marcello Lippi, a kőkemény játékos biztosan nem szerepelhet a Montenegró és Írország elleni világbajnoki selejtezőkön. A klubjában is alapembernek számító Gattuso idén 11 Serie A meccsen szerepelt, gólt viszont még nem lőtt.

A milánói együttesnél a középpályásnak 2011-ig szól a szerződése. Gattuso kétszer nyerte meg a klubbal a Bajnokok Ligáját, 2006-ban pedig a válogatottal világbajnoki címet szerzett Németországban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik