Élet-Stílus

Lesérült a kéziválogatott alapembere

A románok elleni első csoportmeccsen Vérten Orsolya bokája kifordult, a Győr játékosa már az összecsapás finisében sem játszhatott. A kezi.hu információi szerint a balszélső a dánok ellen nem léphet pályára.

A válogatott villámléptű balszélsője a románok elleni mérkőzésen rásérült korábban is rakoncátlankodó bal bokájára, így már a szerdai találkozó finisében sem számíthatott rá Imre Vilmos.

Mezey Csaba, a válogatott fizikoterapeutája elmondása szerint a dánok ellen biztosan nem léphet pályára, a franciák elleni meccsen pedig lehet némi esély a szereplésére. További rossz hír, hogy Balogh Barbara is megfázott, hőemelkedés és ízületi fájdalmak miatt ő sem edzhetett szerdán.

Vérten az olimpián negyedik válogatott egyik legjobbja volt (MTI)

Vérten az olimpián negyedik válogatott egyik legjobbja volt (MTI)

Szintén a kezi.hu számolt be arról, hogy újabb magyar klasszis játékos igazolt a Barcelona férficsapatához. A Veszprém által az anyagi gondokkal küszködő Essennek kölcsönadott magyar válogatott átlövő nyárig maga dönt sorsáról, így bárhol játszhat.

Az egyre jobb formát mutató játékos iránt a Gummersbach és a Barcelona is érdeklődött, és végül a katalán sztárklub lett a befutó. Olyannyira, hogy Putics már Barcelonában tartózkodik, vasárnap pedig pályára is lép a klub 11-es mezében a León elleni bajnokin. A klub honlapján már meg is szólaltatták a magyar játékost.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik