Élet-Stílus

Zidane visszatér a Realhoz?

Zinedine Zidane találkozott a Real Madrid elnökével, és szóba került, hogy munkát vállal egykori klubjánál, de konkrétumokról egyelőre nem tudott beszámolni.

A 2006-os világbajnokság után visszavonult francia klasszissal kapcsolatban szóba került, hogy valamilyen funkcióban esetleg visszatérne a Real Madridhoz. Zinedine Zidane nemrég találkozott a fővárosi klub elnökével, de konkrétumokról nem tudott (vagy nem akart…) beszámolni.

Szívesen dolgozna a labdarúgásban (Wkikipedia)

Szívesen dolgozna a labdarúgásban (Wkikipedia)

„Calderón elnök beszélgetésre invitált, egyúttal meghívott egy mérkőzésre, de kérésemre inkább egy étteremben került sor a találkozóra. Sok minden szóba került közöttünk, persze az is, hogy a jövőben esetleg munkát vállalok Madridban” – nyilatkozta Zidane, aki szerint jól döntött, hogy két évvel ezelőtt szögre akasztotta a stoplisát.

„Harmincnégy évesen vonultam vissza, ez ugyan nem olyan nagy kor, de már nem élveztem annyira a futballt. Azóta sem bántam meg a döntést, hiszen jó, hogy most olyan dolgokat is megtehetek, amint korábban, a pályafutásom alatt nem”.

A Zinade a Real jelenlegi szerepléséről is elmondta a véleményét. „Real-rajongóként természetesen a fővárosiak sikereiért szorítok, de nyilvánvaló, hogy az ősi rivális Barcelona most jobb csapat. Persze még sok van hátra a szezonból. A Real Madrid jelenleg nincsen könnyű helyzetben, ugyanakkor van annyira erős, hogy kilábaljon a hullámvölgyből. Én nem temetném a csapatot, szerintem hamarosan túljut a krízisen” – idézte a Marca Zidane szavait egy nappal azután, hogy a királyi gárda szégyenszemre már a 32 között búcsúzott kupában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik