Élet-Stílus

Háromgólos zalaegerszegi siker Siófokon

A Soproni Liga 14. fordulójának a zárómérkőzésén a ZTE magabiztos győzelmet aratott a Siófok vendégeként. A gaboni Meyé duplázott, Waltner a második félidő elején eldöntötte a mérkőzést, a Siófok erejéből csak a szépítő gólra futotta.

Lendületesen kezdtek a csapatok, az első tíz percben mindkét kapu előtt óriási helyzetek maradtak kihasználatlanul. A folytatásban fölénybe kerültek a vendégek, akik a vezetést is megszerezték. Meyé a 24. percben kapott remek labdát Waltnertől, és a gaboni légiósnak közvetlen közelről csak az üresen tátongó kaput kellett eltalálnia.

Meglepetésre Sütő fejesgóljával közvetlenül az első félidő befejezése előtt egyenlített a Siófok, de a fordulás után Waltner gondoskodott arról, hogy ne sokáig reménykedjenek a hazai szurkolók.

Waltner gólja döntött (MTI)

Waltner gólja döntött (MTI)

A folytatásban is a zalaegerszegiek irányították a játékot. Húsz perccel a vége előtt Csank János együttese egy újabb találattal végleg kétvállra fektette a kapura teljesen veszélytelen Siófokot, majd már a ráadás perceiben Máté is betalált.

Soproni Liga, 14. forduló:
BFC Siófok-ZTE FC 1-4 (1-1)
Gól: Sütő (45.), illetve Meyé (24., 71.), Waltner (46.), Máté (93.)

Pénteken játszották:
Újpest FC-Győri ETO FC 1-1

Szombaton játszották:
Kecskeméti TE-ERECO – MTK Budapest 0-0
Gabona Trans-Kaposvár – Vasas 4-0
REAC-Budapest Honvéd 2-5
DVSC-TEVA – Diósgyőri VTK 1-2
Szombathelyi Haladás-Paksi FC 0-1
Nyíregyháza Spartacus-FC Fehérvár 1-1

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik