Élet-Stílus

A Realnál várják Ronaldót

A Real Madrid kitartó Cristiano Ronaldo esetleges leigazolását illetően. Bernd Schuster vezetőedző úgy gondolja, a portugál klasszis legkésőbb jövő nyáron csatlakozik a csapatához. A MU menedzsere is készül az újabb rohamra.

A Real Madrid nyáron hoppon maradt: Cristiano Ronaldo hibába igazolt volna a spanyol sztárcsapathoz, jelenlegi klubja, a Manchester United nem volt hajlandó lemondani róla, Sir Alex Ferguson pedig rábeszélte a játékost a manchesteri folytatásra.

Az aranycipős és a Aranylabdára is jó eséllyel pályázó portugál támadót 2012-ig szerződés köti az angol együtteshez, de Madridban úgy vélik, nem kell addig várniuk a leigazolására. Hamarabb megszerezhetik.

Mindenhol örömmel látják - kivátképp Madridban (MTI/EPA)

Mindenhol örömmel látják – kiváltképp Madridban (MTI/EPA)

„Azt hiszem, a manchesteriek a szezon végén már nem tudják megtartani őt…” – nyilatkozta Bernd Schuster, a királyiak vezetőedzője, aki szerint a Real Madridnak mindent el kell követnie, hogy megszerezze Cristiano Ronaldót, éppen ezért nem garasoskodhat. „Nincs más megoldás, nyilván jelentős összegért engedik csak el” – tette hozzá Schuster.

A nyáron mintegy 90 milliós eurós transzferdíjról volt szó, de lehetséges – és ezzel a német edző is egyetért -, hogy a Real ennél kicsivel kevesebb pénzért is „jobb belátásra” késztetheti a Manchester Unitedet, minekután a játékos nyáron nem titkolta távozási szándékát, nem mellékesen: az álmai klubjának nevezte a Realt Madridot.

Sir Alex Ferguson, a MU menedzsere számít arra, hogy a spanyol bajnok januárban ismét támadásba lendül, még akkor is, tette hozzá, ha ugyanaz lesz az eredmény, mint az idén nyáron.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik