Élet-Stílus

Edzőváltás Vadóczéknál

A szerény eredmények miatt kirúgta edzőjét, Jose Angel Zigandát a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő, Vadócz Krisztiánt is soraiban tudó Osasuna.

Hat forduló után az Osasuna – nyeretlenül, négy döntetlennel és két vereséggel – csak a 16. helyen áll a bajnokságban, ráadásul tavasszal csupán egy ponttal menekült meg a kiesésétől.

A vezetők nem szeretnének még egyszer olyan izgalmakat átélni, mint az előző szezonban, éppen ezért úgy döntöttek, útilaput kötnek a vezetőedző, Jose Angel Ziganda talpára.

A 42 éves tréner 2006 óta irányította a pamplonai együttest, amellyel 2007-ben egészen az UEFA-kupa elődöntőjéig menetelt, de ott 2-1-gyel alulmaradt a későbbi győztes Sevillával szemben.

A klub tájékoztatása szerint hamarosan bejelentik, a jövőben ki irányítja az Osasunát.

Helyi lapértesülések szerint a korábban Sevilla, a Benfica, a Real Madrid és a spanyol válogatott kispadját is „koptató” Antonio Camacho váltja Zigandát, de Victor Fernandez alkalmazása is felmerült.

Kérdéses, hogy az új vezetőedző mennyire favorizálja majd a csapat magyar légiósát, Vadócz Krisztiánt. Jose Angel Ziganda csak kétszer állította csapatba a válogatott középpályást, mind a kétszer kezdőként – igaz, később aztán lecserélte.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik