Élet-Stílus

Mennyit keres Mourinho?

José Mourinho, az Inter vezetőedzője elkotyogta, hogy évi 14 millió eurót keres, ugyanakkor a milánói klub azonnal cáfolta portugál tréner a kijelentését.

José Mourinho, az Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzője sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy az alapfizetése évi 11 millió euró, a szponzoroktól kapott juttatásokkal együtt pedig 14 milliót keres egy év alatt.

A portugál szakvezető kijelentését a milánói klub közleményben cáfolta. „A számok nem fedik a valóságot, az edző ennél sokkal kevesebbet keres” – olvasható a milánói klub közleményében. „José Mourinho csak tréfált, amikor a fizetéséről beszélt.”

Évi 14 millió euróért ül az Inter kispadján? (MTI/EPA)

Évi 14 millió euróért ül az Inter kispadján? (MTI/EPA)

Mourinho egy sajtótájékoztatón összeveszett a Tuttosport című lap újságírójával és ekkor beszélt a fizetésről. A torinói újság munkatársa az Internazionale felállását bírálta, a portugál edző erre azt válaszolta, hogy utólag mindig könnyű kritizálni.

„Itt a lehetőség, mondja meg most, milyen összeállításban küldjem pályára a következő meccsen a csapatot” – mondta Mourinho az újságírónak.

A Tuttosport munkatársa erre azt felelte, hogy szívesen összeállítja a kezdőtizenegyet, ha ezért megkapja a tréner fizetésének a felállítás elkészítéséért arányosan járó részét. Erre felelte Mourinho, hogy évente 14 millió euróhoz jut, ebből számolja ki az újságíró, mennyi jár egy összeállításért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik