Élet-Stílus

Pert nyert a Fradi tulajdonosa

Az angol szövetség (FA) döntőbizottsága a FTC-t is birtokló Kevin McCabe csapata, a Sheffield United javára ítélt a West Ham Uniteddel szemben indított perben. Helyi lapértesülések szerint 30 millió font a kártérítés összege.

A hírt a második éve a másodosztályban szereplő sheffieldiek hivatalos honlapja adta tudtul. Az itt megjelent közleményből az nem derül ki, hogy mekkora összeget ítéltek meg a csapatnak. Szigetországi lapértesülések szerint 30 millió font a kártérítés összege, ugyanakkor ezt eddig senki nem erősítette meg.

Kevin McCabe elégedett lehet (dailymail.co.uk)

Kevin McCabe elégedett lehet (dailymail.co.uk)

A Sheffield 2007-es kiesése után először azt kérte, hogy helyezzék vissza az élvonalba, mert az előtte végzett, s így bennmaradt West Ham 2006-ban az argentin Carlos Tévezt és Javier Mascheranót is jogtalan átigazolással szerezte meg.

A Sheffield óvását minden szinten elutasították, annak ellenére, hogy a szabálytalan üzlet miatt 5,5 millió fontos büntetést kiszabtak a West Hamre. Miután a Premier League-be nem térhetett vissza klub, a vezetők kártérítési pert kezdeményeznek, mert McCabe korábbi nyilatkozata szerint 50 millió fontot buktak a kieséssel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik