Élet-Stílus

Ullrich sok sikert kíván Armstrongnak

A tavaly visszavonult Jan Ullrich, az 1997-es Tour de France országúti kerékpáros körverseny német győztese nem tervezi visszatérését, de sok sikert kíván korábbi nagy riválisának, Lance Armstrongnak.

Jókora meglepetést keltve az amerikai Lance Armstrong kedden jelentette be, hogy folytatja profi pályafutását.

Ullrich-hal a német Bild című napilap készített interjút, amelyben a 34 éves korábbi klasszis elmondta, nem számított rá, hogy az amerikai újra kerékpárra ül:

“Váratlanul ért a bejelentés, de ha tényleg visszatér és elindul a Touron, az jót fog tenni a versenynek. Amennyiben rajthoz áll, le kell, hogy győzze a többieket. Nem fog megelégedni a második hellyel” – mondta az olimpiai és kétszeres világbajnok Ullrich, ugyanakkor kijelentette: neki más tervei vannak.

A két rivális: Armstrong és Ullrich (MTI)

A két rivális: Armstrong és Ullrich (MTI)

“Nekem semmi sem hiányzik az életemből, boldog vagyok. Tulajdonképpen, ha Lance elindul, nekem is vissza kellene térnem, de nem gondolkodtam el ezen. Az ember persze soha nem mondhatja, hogy soha. Mindenesetre sok szerencsét kívánok neki, azt azonban egyelőre nem tudom elképzelni, hogy én is újra versenyezzek” – mondta a német bringás, aki 1997-es sikere mellett ötször végzett a Touron másodikként, ebből háromszor Armstrong mögött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik