Élet-Stílus

Peking legjobb képei a MOM-ban

A budapesti MOM Parkban megnyitották a Reuters hírügynökség képeiből összeállított fotótárlatot, amelyen a pekingi olimpia legszebb és legérdekesebb pillanatai köszönnek vissza a látogatónak.

A megnyitón ott volt Vajda Attila kenus, aki a magyar küldöttség első aranyérmet nyerte az ötkarikás játékokon, a Kovács Katalin, Janics Natasa aranyérmes kajakkettős, a győztes férfi vízilabda-válogatott képviseletében Molnár Tamás és Gergely István, a háromszoros pekingi ezüstérmes úszó, Cseh László, valamint Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke is.

“A Reutersnek sikerült egy olyan fantasztikus kiállítást összehoznia, amely tökéletesen tükrözi a sportot és az olimpiai gondolatot” – mondta Schmitt Pál.

FN-válogatás az olimpiai képeiből (Galéria)

FN-válogatás az olimpiai képeiből (Galéria)

A Reuters több mint 250 fotóssal és technikussal képviseltette magát a pekingi játékokon, és a jamaicai Usain Bolt 100 méteres világcsúcsa megszületésekor ők is felállítottak egy új rekordot: a 9.69 másodperces vágta közben több mint 250 képet készítettek a munkatársak, ezek pedig kevesebb, mint két és fél perc alatt eljutottak a világba.

A sajtótájékoztató zárásaként a magyar olimpiai csapat gyémántfokozatú támogatója, a T-Mobile adott át legújabb készülékeiből egy-egy darabot az aranyérmeseknek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik