Élet-Stílus

Ecclestone kijelölte a bajnokot

Úgy tűnik, az F1 ura, Bernie Ecclestone újra a kegyeibe fogadta a csodagyereket, Lewis Hamiltont, egy új nyilatkozatban megint őt nevezte ugyanis favoritnak.

Bernie Ecclestone tavaly egész évben odavolt Lewis Hamiltonért, az idény vége felé pedig már egyenesen azt állította, hogy az akkori három esélyes, Hamilton, Fernando Alonso és Kimi Räikkönen közül ő érdemelné a bajnoki címet. Ez akkor nem jött be.

Idén a szezon első felében Hamiltonnak legalább annyi ballépése volt, mint sikere, ezért a jó öreg Bernie hangot váltott. Kritizálta védencét.

Bő egy hónappal ezelőtt még azt magyarázta, hogy Robert Kubica és Alonso is tönkreverné Hamiltont, ha ugyanolyan autóban ülnének.

Ecclestone:

Ecclestone: “Hamilton idén nagyszerű munkát végez”

Úgy látszik, Hamilton utóbbi két versenyen elért fölényes győzelme után a mclarenes visszalopta magát a nagy hatalmú kisember szívébe, ugyanis most megint ő lett a favorit, sőt.

Ecclestone a hétvégén a híres ascoti lóversenyen vett rész – ahol egyébként egy lova is versenyzett -, és elmondta, hogy Hamilton idén “nagyszerű munkát végez”, és ebben az évben “meg kell nyernie a bajnokságot”.

Amikor az újságíró utalt arra, hogy a mclarenes versenyzőnek nehéz dolga lesz, ha ilyen gyakran büntetik meg, Bernie azt válaszolta, hogy Hamilton csak magának köszönheti a büntetéseket.

Bernie arról is beszélt, hogy a Brit Nagydíj 2010-ben Doningtonba való költöztetése nem csak blöff, legalább tízéves, hosszú távú tervei vannak a helyszínnel, és hogy a silverstone-iak a bolondját járatták vele jó ideig.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik