Élet-Stílus

Francia játékossal izmosodott az Arsenal

Hosszúra nyúlt átigazolási hercehurca végére tehetünk pontot, miután hivatalossá vált, hogy Samir Nasri az Arsenalban folytatja a pályafutását.

Az új Zinedine Zidane-nak nevezett francia labdarúgó a honlapján már június végén megszelőztette, hogy a londoni együttesbe igazol, ám a felek csak most jutottak egyezségre.

Az átigazolás tényét az Arsenal weboldalán jelentette be, ám a részleteket nem hozta nyilvánosságra, így nem tudni, hogy mennyit fizetett a Marseille-nek Samir Nasriért, mint ahogy a szerződés időtartamát is titokként kezeli – csak annyit közölt, hogy hosszú távú megállapodás kötött a fiatal játékmesterrel.

Irány London (teamtalk.com)

Irány London (teamtalk.com)

„Boldogok vagyunk, hogy Nasri nálunk folytatja ígéretes pályafutását, hiszen egy fiatal, gyors és technikailag nagyon képzett játékosról van szó. Az elmúlt két évben a Marseille-ben valamint a válogatottban is bebizonyította, hogy rendkívül tehetséges” – így Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere.

A 21 esztendős Nasri eddig 12-szer lépett pályára a francia nemzeti csapatban, az Eb-n két mérkőzésen kapott lehetőséget.

Nyolcmillió eugró egy tehetségért

A Fiorentina nyolcmillió euróért szerződtette a montenegrói Stevan Joveticset a Partizan Beogradtól. A 18 éves játékos öt évre írt alá az olasz klubhoz. Pantaleo Corvino, a firenzeiek sportigazgatója szerint Jovetics „óriási tehetség” és „világklasszis”. A 183 centi magas csatár a Partizanban 62 meccsen 19 gólt szerzett, a montenegrói válogatottban 2007 márciusában mutatkozott be – közölte az MTI.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik