Élet-Stílus

A Real lemond Ronaldóról?

Pontot ugyan még nem tehetünk a nyár legizgalmasabb átigazolási ügyének végére, ám sokat sejtető, hogy a Real Madrid elnöke, Ramon Calderon szerint Cristiano Ronaldo „valószínűleg" marad a Manchester Unitedben.

A Manchester United „képtelenségnek és nevetségesnek” nevezte azokat az értesüléseket, melyek szerint Cristiano Ronaldo eladásáról egyeztet a Real Madriddal, és az angol klub sokadszor is leszögezte: a portugál klasszis nem eladó.

Madridban eddig erről nem igazán akartak tudomást venni, Ramon Calderon, a királyi klub elnöke ugyanakkor vasárnap – az angolok makacs ellenállására hivatkozva – már arról beszélt, hogy a Real Madridnak „valószínűleg” le kell mondania jelenlegi munkaadójával 2012-ig szerződésében álló Ronaldóról.

Ronaldo menne, de MU nem engedi el (Getty)

Ronaldo menne, de a MU nem engedi el (Getty)

„Ő örömmel játszana a Realban, azt mondta, ezzel az álma válna valóra, de a szerződtetése a Manchester United belegyezése nélkül aligha jöhet össze. Amint az angolok úgy döntenek, hogy eladják a játékost, lehetséges átigazolásról beszélünk – de most nem ez a helyzet. Momentán úgy tűnik, Ronaldo továbbra is Manchesterben futballozik” – magyarázta a Real első embere.

A klubelnök ehhez hozzátette: augusztus végéig, azaz az átigazolási időszak végéig még változhat a helyzet, ám szavaiból kisejlik, ennek valószínűsége szerinte is minimális. Calderon hétfőn, az európai klubok találkozóján mindenesetre igyekszik meggyőzni David Gillt, a MU vezérigazgatóját arról, hogy Ronaldónak a Real Madridban lenne a legjobb helye…

Túl a műtéten

Amszterdamban megműtötték Cristiano Ronaldót, a Manchester United játékosát. A szélső sorsáról egy orvosi konzílium döntött, mert a futballista a nemzeti együttes Európa-bajnoki negyeddöntős búcsúját követően úgy nyilatkozott, hogy bokája három hónapja sérült. (MTI)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik