Élet-Stílus

Crouch otthagyja a Liverpoolt

Az angol csapat hivatalosan is bejelentette, hogy a Portsmouth bejelentkezett a langaléta csatárért. Peter Crouch már jó ideje távozni akart Liverpoolból, miután csak elvétve kapott lehetőséget a kezdőcsapatban.

A két angol élvonalbeli klub a BBC információi szerint a hétvégén már megállapodott, állítólag a Portsmouth 9 millió angol fontot fizet a vörösöknek Peter Crouch-ért. A 27 éves támadó várhatóan napokon belül megegyezik leendő munkaadójával a fizetéséről, és az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatot követően aláír az egyesülethez.

Új csapatában Jermaine Defoe-val támadhat majd együtt Crouch, aki még 2005-ben érkezett a Liverpoolhoz. A legutóbbi szezonban csak kilenc bajnokin kapott lehetőséget a kezdőben. Rafael Benítez elsősorban honfitársát, az Atletico Madridtól érkezett Fernando Torrest játszatta, és az újdonsült Európa-bajnok meg is hálálta a bizalmat: 33-szor volt eredményes az idényben.

Három év után hagyja ott a Liverpoolt (skysports.com)

Három év után hagyja ott a Liverpoolt (skysports.com)

A szurkolók között rendkívül népszerű Crouch többnyire a kispadról érkezett a szezonban, de így is 11 gólt vágott. A csatárért Benítez eleinte legalább 15 millió fontot szeretett volna kapni, de végül rábólintott a Portsmouth ajánlatára, hiszen a támadó szerződéséből már csak egy év volt hátra.

Crouch 135 mérkőzésen szerepelt a Liverpool mezében, és összesen 40 gólt szerzett. A Pool előtt megfordult Southamptonban, Norwich-ben, az Aston Villánál, a Queens Park Rangersnél és egy szezont már lehúzott az akkor még másodosztályú Portsmouthban is.

Dán tehetség Liverpoolban

A Liverpool négyéves szerződést kötött az U18-as dán válogatott Nikola Sariccsal, aki a Herfolge csapatától érkezik a „vörösökhöz”. A 17 éves ballábas játékos a bal és jobb szélsőként, valamint centerként is jó teljesítményre képes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik