Élet-Stílus

Utolsó ajánlat Ronaldóért

Újabb, végleges ajánlattal állt elő a Real Madrid labdarúgócsapata, amely 85 millió eurót fizetne a Manchester Unitednek Cristiano Ronaldóért. Egyes híresztelések szerint az angol bajnok vezetői kezdenek beletörődni abba, hogy jövőre már nem náluk játszik a portugál klasszis.

A Marca című spanyol sportlap szerint a német Bernd Schuster irányította királyi gárda 85 millió eurónál többet nem akar a portugál támadó megszerzésére fordítani.

A Real egyben cáfolta azokat a híreket, miszerint akár 100 millió eurót sem sajnál a jelenleg a világ egyik legjobbjának tartott játékosért. A sajtóban korábban megjelent másik variáció szerint 80 milliót és a holland Wesley Sneijdert adnák a spanyolok a 23 éves sztárért, akinek szerződése 2012-ig szól a Bajnokok Ligája-győztes angol együttesnél.

Meddig húzódik az ügye? (MTI/EPA)

Meddig húzódik az ügye? (MTI/EPA)

Könnyen lehet, hogy siker koronázza a madridiak erőfeszítéseit. Angol lapjelentések szerint az angol klub vezetői beletörődtek abba, hogy jövőre nem náluk futballozik Ronaldo. Nem akarják mindenképpen megtartani a játékost, aki már többször kijelentette, hogy távozni akar.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik