Élet-Stílus

Gyarapodhat a liverpooli magyar kontingens

Az U 19-es Európa-bajnokságra készülő Gulácsi Péter, Németh Krisztián és Simon András után újabb magyar fiatalokat tesztel a Liverpool. Az angolok egyre több fantáziát látnak a magyar labdarúgókban.

A Liverpool megfigyelői már korábban kiszemelték kiválasztottjaikat, a Sándor Károly Akadémia decemberi liverpooli túráján, valamint a hollandiai U 17-es Európa-bajnoki selejtezőn figyeltek fel az MTK Hungária neveltjeire, Kelemen Dávidra, Ódé Norbertre és Pölöskei Zsoltra.

Közülük az irányítóként is otthonosan mozgó támadó középpályás Pölöskeinek van a legnagyobb esélye egy esetleges szerződésre, de a balbekk Ódé és a középső védő Kelemen játéka is tetszett a liverpooli szakembereknek.

A magyar klub honlapja szerint az angolok ismét meghívták a korosztályos labdarúgókat, így a három játékos a CMG menedzseriroda képviselőinek, Kövesdi Viktornak és Pataky Tibornak a társaságában a közelmúltban a szigetországba utazott.

A nagycsapat menedzserének, Rafa Beníteznek is bemutatott Pölöskeiék már a tartalék csapat edzésén is részt vettek, s a hírek szerint további három hetet töltenek Liverpoolban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik