Élet-Stílus

Niko Kovacot meggyőzték a szurkolók

Meggondolta magát Niko Kovac. A horvát labdarúgó korábbi kijelentésével ellentétben mégsem mond le a válogatottságról. Az Európa-bajnokságon negyeddöntőig jutó horvátok csapatkapitánya újabb kihívás elé néz.

A 36 éves középpályás még a törökök elleni, drámai körülmények között büntetőkkel elveszített negyeddöntő előtt jelentette ki, hogy a kontinensviadalon búcsúzik a nemzeti csapattól.

A kiesést követően Horvátországban pihenő középpályás azóta megváltoztatta döntését – a vb-selejtezőkön csapata rendelkezésére áll majd.

“Jólesett, amit a szövetség képviselői és játékostársaim mondtak, úgy érzem, tényleg szükség van rám. A szurkolóktól is sok biztatást kaptam: sokat töprengtem, s úgy döntöttem, az év végéig mindenképpen vállalom a szereplést. A folytatást a tavaszi formámtól teszem függővé” – nyilatkozta a Sportske Novosti horvát sportnapilapnak az osztrák Red Bull Salzburg játékosa.

Niko Kovac (karszalaggal) év végéig biztosan marad (AP)

Niko Kovac (karszalaggal) év végéig biztosan marad (AP)

Kovac tervei szerint az Anglia, Kazahsztán és Ukrajna elleni vb-selejtezőkön játszik. A Németországban született játékos eddig 80-szor játszott a horvát együttesben, és 13-szor volt eredményes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik