Élet-Stílus

Figo még egy évet marad

A portugál klasszis megállapodott az olasz bajnok vezetőivel, hogy még egy évet lehúz az Internazionale csapatában. Döntésében nagy szerepet játszott, hogy honfitársa, Jose Mourinho irányítja a következő szezonban a gárdát.

Sokáig úgy tűnt, hogy Luis Figo a nyáron elhagyja a csapatot, amellyel az elmúlt három évben három bajnoki címet nyert. A szerződése idén nyáron lejár, ráadásul a középpályás közismerten rossz viszonyban volt az együttes trénerével, Roberto Mancinivel.

A szakembert a szezon végén menesztette a klub vezetősége, és a helyére Figo honfitársát, a Chelsea-nél is megfordult Jose Mourinhót nevezte ki. A hírek szerint ezek után döntött úgy az egykori aranylabdás, hogy marad az Internél.

Szépen akar búcsúzni az Intertől

Szépen akar búcsúzni az Intertől

“Az előző szezonban rengeteg meccset kellett kihagynom sérülés miatt, és nem így akarok elbúcsúzni a futballtól. Még egy évet szeretnék játszani, s nagyon örülök, hogy kívánalmam egybeesett az Interével” – mondta a 35 éves portugál középpályás a Gazzetta dello Sport című lapnak.

Figo ezzel véget vetett pályafutása befejezéséről, illetve a Közel-Keletre szerződéséről szóló pletykáknak.

Figo 2005-ben igazolt a milánói együtteshez, korábban a Real Madridban, a Barcelonában és a Sporting Lissabonban futballozott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik