Élet-Stílus

FN-szakértő: háromesélyes csata

Lisztes Krisztián szerint nagyon nehéz megtippelni az utolsó negyeddöntő végkimenetelét, a Fraditól a szezon végén elküldött középpályás szerint most már kijöhetne egyszer a spanyoloknak is a lépés, de ha kellene akkor az olaszokra fogadna.

„Az olaszok egy rendkívülien erős csoportból jutottak be a legjobb nyolc közé. Nem kis szerencséjük is volt az utolsó fordulóban. A franciák legyőzése plusz energiákat mozgósíthat a csapatban, amelyet soha nem szabad leírni. Ezért is nagyon nehéz megtippelni, hogy az eddig rendkívülien magabiztos spanyolok ellen mire mennek” – így az egykori válogatott játékos.

„A véleményem szerint idáig nem az igazi olaszokat láttuk az Eb-n, a csapat ennél sokkal többre képes. A spanyolok parádésan játszottak a csoportkörben, de könnyen elképzelhető, hogy az egyenes kieséses szakaszra éppúgy kifújnak, mint a portugálok vagy a hollandok” – mondta Lisztes.

Torres vagy Toni a négy között? (Getty)

Torres vagy Toni a négy között? (Getty)

„A spanyoloknak a véleményem szerint a védekezésben lehetnek gondjaik, a középpályájuk és a támadósoruk elképesztően erős. Az olaszoknál nagy kérdés, hogy Luca Toni végre elkezdi-e a gólgyártást. A védelemben nekik is lehetnek gondjaik, de az ilyen fontos ki-ki meccsekre rendre felszívják magukat, nagyon érdekes lesz a mérkőzés” – mondta lapunknak a középpályás.

Európa-bajnokság, negyeddöntő:
Spanyolország-Olaszország 20.45 ó
Bécs, Ernst-Happel Stadion, V.: Herbert Fandel (német)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik