Élet-Stílus

Újabb tragédia a szurkolói zónában

Életét vesztette egy fiatal nő hétfőn este az osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság bécsi szurkolói zónájában. A 20 éves osztrák szurkolót azonnal kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni.

“Szívproblémák miatt esett össze a fiatal nő” – közölték hivatalos osztrák források. A szurkolót azonnal kórházba szállították, ahol nem sokkal később az orvosok megállapították a halál beálltát. A hatóság boncolást rendelt el.

A Vöröskereszt információi szerint kilenc óra tájban riasztották a személyzetet, hogy a nő összeesett az egyik kivetítő közelében. Egy percen belül a helyszínen voltak a szakemberek, akik újraélesztették a szurkolót, majd egy közeli kórházba vitték.

A bécsi szurkolói zóna (GEPA)

A bécsi szurkolói zóna (GEPA)

“Az orvosok mindent megtettek az érdekében, de már nem tudták megmenteni” – közölték az osztrák hatóságok. A halál pontos okát egyelőre nem tudták megállapítani, az viszont kizárható, hogy a túlzott alkohol- vagy kábítószer-fogyasztás, illetve idegenkezűség okozta volna.

A szemtanúk szerint a lelkesen szurkoló nő egyik pillanatról a másikra összeesett. Egyes lapinformációk szerint a 20 éves nő az elmúlt hónapokban többször is eszméletét vesztette.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik