Élet-Stílus

Újabb alapemberével hosszabbított a MU

Az angol bajnok és a BL-győztes Manchester United meghosszabbította a francia Patrice Evra futó szerződését - a balhátvéd 2012-ig marad az Old Traffordon.

A Manchester United Rio Ferdinand, Wes Brown, Nemanja Vidics és Michael Carrick után újabb alapemberét láncolta magához, jelesül a francia Patrick Evrát, aki 2012-ig hosszabbította meg
a futó szerződését az angol bajnok és BL-győztes klubbal.

„Patrice-nak jelentős szerepe volt az elmúlt két esztendő sikereiben, s nyugodtan mondhatom, jelenleg ő a világ egyik legjobb balhátvédje, ráadásul nagyszerű közösségi ember is” – mondta Sir Alex Ferguson, a manchesteriek szakvezetője.

Persze Evra sem maradt adós a bókokkal: „A Manchester United több egy klubnál, mi itt egy nagy családot alkotunk. Nagy öröm és megtiszteltetés, hogy ebben az együttesben futballozhatok, miképp az is, hogy együtt dolgozhatok Alex Fergusonnal, illetve az őt segítő stábbal” – fogalmazott a 27 éves labdarúgó.

2012-ig marad az Old Traffordon (uefa.com)

2012-ig marad az Old Traffordon (uefa.com)

Evra 2006-ban a francia AS Monacótól igazolt a „vörös ördögökhöz”, akikkel Bajnokok Ligáját, Ligakupát, angol Szuperkupát (Community Shield) és két bajnoki címet nyert, s nem mellékesen: kiszorította a kezdőcsapatból az argentin Gabriel Heinzét, aki aztán Madridban talált új otthonra.

„Manchester eszményi hely az álmaim megvalósítására. Biztos vagyok abban, hogy az előző két év, s annak sikerei valami különleges dolognak a kezdetét jelentik” – tette hozzá Evra,
aki a francia válogatott tagjaként jelenleg az Eb-n szerepel.

tudósító

Kint jár az Európa-bajnokság helyszínein? Van egy fotója, videója, tudósítása? Töltse fel az FN-tudósítóba!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik