Élet-Stílus

Eto’o nem akar középcsapatban futballozni

Samuel Eto'o, a Barcelona kameruni labdarúgója nem zárta ki, hogy az olasz bajnok Interhez igazol, ugyanakkor szívesen maradna a jelenlegi klubjában.

Egy biztos, a kameruni csatár nem szerződik az angol Premier League-ben érdekelt Tottenham együtteséhez, ennél ugyanis komolyabb kihívásra vágyik, s szeretne a Bajnokok Ligájában szerepelni, Londonban pedig erre nem lenne lehetősége.

„Remélem, nem haragszanak meg az angol szurkolók, de nem akarok egy középcsapatban futballozni” – magyarázta Eto. A játékossal kapcsolatban felmerült, hogy a nyáron elhagyja a Barcát, ugyanakkor ő szívesen maradna a katalán csapatban.

Samuel Eto'o nem akar feltétlenül eligazolni (AFP)

Samuel Eto’o nem akar feltétlenül eligazolni (AFP)

„2010-ig érvényes szerződésem van, és én jól érzem magam a jelenlegi csapatomnál. Ami pedig az Intert illeti, ez a lehetőség még adott, de hangsúlyozom, a Barcelona játékosa vagyok, és nem érzem úgy, hogy feltétlenül táznom kellene” – jelentette ki.

Az Inter állítólag mindenképpen szeretné a soraiban tudni, de konkrét lépést még nem tett azért, hogy megszerezze a 27 esztendős csatárt, aki legutóbbi szezonban a BL-ben egy, míg a bajnokságban 16 gólt szerzett.

A gránátvörös-kékek ugyanakkor csak a harmadik helyen végeztek a spanyol pontvadászatban, és ezért selejtezőre kényszerülnek a legrangosabb európai kupasorozatban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik