Élet-Stílus

Détári lett a Siófok vezetőedzője

Détári Lajos visszatér a magyar élvonalba, ezúttal a Siófok labdarúgócsapatánál próbál szerencsét. A 45 éves szakvezető megbízatása 2010. június 30-ig szól.

Az egykori világválogatott labdarúgó – aki Romániában, Vietnámban és Görögországban is volt edző, illetőleg Bozsik Péter segítőjeként a magyar válogatott mellett is dolgozott – a magyar élvonalban korábban a Honvédot, a Haladást és a Nyíregyházát, legutóbb pedig a Sopront irányította, de egyik csapatnál sem töltött el egy teljes szezont. Sopronban furcsa körülmények közepette szeptemberben menesztették.

Siófokon bizonyíthat (MTI)

Siófokon bizonyíthat (MTI)

Siófokon hosszú távon számolnak vele, két évre szerződtették, a kontraktusa 2010. június 30-ig szól. A korábbi trénerrel, az olasz Aldo Dolcettivel a múlt szerdán közös megegyezéssel bontott szerződést a Balaton parti klub, amely az előző szezonban a 14. helyen zárt a labdarúgó Soproni Ligában.

Kazahsztánban kezd a honvéd

A kazah Zsetiszu otthonában játssza első mérkőzését a Budapest Honvéd az Intertotó-kupa első fordulójában. A kispestiek először június 22-én, magyar idő szerint 14:30 órakor lépnek pályára – derül ki a csapat honlapjáról. A visszavágót június 28-án, 19 órakor rendezik. (MTI)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik