Élet-Stílus

Mourinho: nem lesz nagybevásárlás

José Mourinho, az Internazionale labdarúgócsapatának hétfőn kinevezett új vezetőedzője cáfolta azokat az értesüléseket, melyek szerint klubja nagybevásárlást tartana a nyáron.

“Amikor a sajtót olvastam, úgy tűnt, mintha 60 fős kerettel szeretnék dolgozni, de ez nem igaz. Nagyszerű játékosaink vannak, akik kiváló csapatot alkotnak, így nincs szükség drámai változtatásokra. Úgy gondolom, mindössze két-három játékos megszerzésére van szükség, hogy versenyképesek legyünk nemzetközi szinten” – mondta a portugál tréner a milánóiak edzőközpontjában tartott sajtótájékoztatón.

Az Inter első szerzeménye (MTI/EPA)

Az Inter első szerzeménye (MTI/EPA)

A 45 éves szakember azonban azt nem volt hajlandó elárulni, hogy kik az Inter célpontjai, továbbá teljesen természetesnek nevezte, hogy a média korábbi játékosait nevezte meg, de ennek igazságalapjáról nem volt hajlandó nyilatkozni.

A sajtó korábban arról számolt be, hogy néhány szupersztár is átteszi székhelyét Milánóba, mivel a portugál tréner azt hangoztatta, csak akkor ül le a kispadra, ha korábbi játékosai közül Frank Lampardot, Michael Essient, Decót, továbbá Samuel Eto,ót leigazolják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik