Élet-Stílus

Inzaghi csalódott és támad

Filippo Inzaghi, az AC Milan világbajnok játékosa a szezon végén hiába rúgdosta sorra a gólokat, nem került be a labdarúgó Európa-bajnokságra készülő olasz válogatott 24 fős keretébe sem. A csatár nem csak emiatt dühös a kapitányra.

Inzaghi roppant csalódott volt, amiért Roberto Donadoni kihagyta őt az Eb-re készülő keretből, de leginkább azt sérelmezte, hogy a szövetségi kapitány fel sem emelte a telefont, hogy személyesen közölje vele a döntését.

„Ez aligha magyarázható azzal, hogy a szezon közben sérült voltam. Azt gondoltam, felnőtt kapcsolatunk van” – mondta világbajnok csatár, aki sérüléséből felépülve a hajrában szórta a gólokat – utolsó kilenc bajnokiján 11-szer volt eredményes.

Otthon marad (Kicker)

Otthon marad (Kicker)

Ugyanakkor Inzaghi nemcsak az elmaradt telefonhívás miatt fúj Donadonira. Az sem esett jól neki, hogy a kapitány egyszer sem kereste, amikor sérült volt, eszébe sem jutott, hogy érdeklődjön az állapota felől. Állítólag főleg emiatt romlott meg a játékos és a tréner kapcsolata, és a rossz viszony az igazi oka annak, hogy az olaszok Inzaghi nélkül készülnek a nyári kontinensviadalra.

Csavar a történetben, hogy Donadoni azt állítja, igenis telefonált a 34 esztendős támadónak. Arról is beszélt, hogy Inzaghi csalódottan vette tudomásul a döntést, amelyet kizárólag szakmai szempontok alapján, nehezen hozott meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik