Élet-Stílus

A Milan a Chelsea kapusát akarja

Olasz lapjelentések szerint az AC Milan legalább 30 millió eurós ajánlatot tesz a Chelsea-nek a cseh Petr Cech kapusért. A játékos ügynöke ezt meg is erősítette.

Dida bakijaiból elege van az AC Milannak, éppen ezért a brazil kapust szélnek ereszti a nyáron, a még bevethető veterán Zeljko Kalac pedig vélhetően visszaül a kispadra. Milánóban „kell egy jó kapus” a jelszó, s az utóbbi időben több neves portás, például Sebastien Frey (Fiorentina), Artur Boruc (Celtic), valamint Gomes (PSV) esetleges leigazolása is szóba került.

A legújabb hírek szerint azonban egyikük sem lesz a Milan játékosa, ha létrejön a nagy üzlet, azaz sikerül megszerezni a világ egyik legjobb kapusának tartott Petr Cecht a Chelsea-től. Az olasz klub a hírek szerint hajlandó mélyen a zsebébe nyúlni.

Milánó lehet a következő állomás (getminted.com)

Milánó lehet a következő állomás (getminted.com)

„Tudomásom van arról, hogy egy európai élklub 30 millió fontnál is többet adna a védencemért. A szezon végén megnézzük Petr jelenlegi szerződését, és kiderül, tudunk-e valamit javítani a feltételeken” – mondta a minap a játékos képviselője.

Pavel Zika szavai hallatán egyébként sokakban felmerült, hogy mindez kitaláció, és a cseles ügynök így akar több pénzt kisajtolni a Chelsea-ből. Ennek ugyanakkor ellentmond, hogy egy AC Milanhoz közeli forrás megerősítette: a klub „szándékai komolyak”, és hajlandó jelentős összeget fizetni a kapusért.

Petr Cech 2004-ben, 10,3 millió euróért igazolt a Chelsea-be, amellyel két bajnoki (2005, 2006) és egy kupagyőzelmet (2007) aratott. A cseh válogatottban eddig 56-szor szerepelt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik