Élet-Stílus

Versace hotel épül Dubaiban

A Versace divatház 53 éves tulajdonosnője az ausztráliai hotelje mellett az egyesült arab emirátusbeli Dubaiban is nyit egyet. A luxusszállodában egy mesterséges búvárparadicsom is helyet kap.

A Palazzo Versace Dubai nevet viselő szálloda – amelynek átadását 2009-re tervezik – 213 lakosztályt, 200 privát luxusvillát foglal majd magába az éttermeken, valamint a wellness- és sparészlegen kívül. A helyiségek mindegyikén egyaránt felfedezhető lesz a tipikus Versace-stílus: erős színek, rengetek arany és pompa, valamint az elmaradhatatlan Medúza-fej díszítések az ágyneműkön és a párnákon. A hotel különlegességét viszont a mesterséges búvárlagúna szolgáltatja, amelyhez trópusi vízi világ és homokos strand is társul.

A Palazzo Versace Dubai látványterve (forrás: palazzoversace.ae)

A Palazzo Versace Dubai látványterve (forrás: palazzoversace.ae)

Gianni Versace húga, Donatella Versace a divat világa mellett a szállodaiparban is otthonosan mozog. 2000-ben nyitotta meg az első Versace hotelt az ausztráliai Aranyparton. A dubai szálloda megnyitásával Donatella Versace a kollégája, Giorgio Armani nyomdokába lép. Az olasz divattervező ugyanis még idén megnyitja luxushoteljét Dubaiban, amely a Burj el-Arab után a világ legmagasabb épülete lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik