Élet-Stílus

Visszatér Európába Adriano?

Csak a szezon végén dől el, hogy jövőre hol folytatja az Internazionale brazil sztárja, aki jelenleg szülőhazájában, a Sao Paulónál játszik. Olasz lapjelentések szerint nem kizárt, hogy visszatér a bajnokhoz Adriano, de az sem kizárt, hogy a városi rivális AC Milant erősíti a következő idényben.

A brazil támadó ügynöke a Sky Sport Italiának nyilatkozva elmondta, hogy még korai lenne dönteni a kérdésben. „Remek formában van, rendszeresen játszik és ontja a gólokat. Jól érzi magát a klubnál, mert a vezetőség és a játékosok is bíznak benne” – mondta Gilmar Rinaldi.

A 25 éves Adriano ősszel csak elvétve szerepelt az Internazionale keretében, ráadásul a trénerrel is megromlott a viszonya. Az apja halála óta látványosan összeomló és elhízó játékosnak engedélyezték a vezetők, hogy a Sao Paulo együttesében lendüljön ismét formába.

Újra Inter-játékos lesz? (AP)

Újra Inter-játékos lesz? (AP)

Sorozatban lődözi is a gólokat a néhány éve Európa-szerte rettegett játékos, így nem csoda, hogy megindultak a találgatások az olasz sajtóban Adriano jövőjével kapcsolatban. A brazil játékos interes szerződése a szezon végéig szól, és egyes lapinformációk szerint az olasz bajnok a támadó jelenlegi formáját látva, szívesen visszahívná.

Az AC Milan is állítólag érdeklődik, de a játékos ügynöke szerint korai lenne még arról beszélni, hogy jövőre hol futballozik Adriano. „Nem kell sietnünk, egyelőre a fociera kell csak koncentrálnia, a kérdéssel majd a szezon végén foglalkozunk” – mondta Gilmar Rinaldi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik