Élet-Stílus

Kovács és Janics újra egy hajóban

Csütörtökön Szolnokon ismét együtt edzett Kovács Katalin és Janics Natasa. Az olimpiai bajnok kajak páros utoljára 2006-ban versenyzett együtt, ám tavaly - miután Janics elhagyta Fábiánné Rozsnyói Katalin csoportját - nem volt lehetőségük a közös munkára.

Ezúttal Fábiánné Rozsnyói Katalin engedélyével ülhetett ismét össze a páros, az edző azonban hangsúlyozta, hogy fenntartja véleményét, miszerint Kovács K-1-es teljesítményt nem segíti elő a megosztott felkészülés.

A két versenyző április elején tért vissza az amerikai, illetve az ausztráliai melegvízi edzőtáborból, és csütörtökön Szolnokon ismét páros hajóba ült.

Újra együtt a világverő páros (MTI)

Újra együtt a világverő páros (MTI)

A nagy média érdeklődés mellett megtartott edzés után a következőképp nyilatkoztak: “Az első edzés nagyon jól sikerült, remekül éreztük magunkat a hajóban. Mit is mondhatnék még: bízunk benne, hogy a párossal visszanyerjük korábbi formánkat” – mondta Janics Natasa.

“Nem szeretnénk feszültséget, reméljük, hogy többen inkább segítik majd a munkánkat – mondta Kovács Katalin. – Csak a jó eredmény elérése motivál, és mindenkinek el kell fogadnia, hogy a három női kajakos olimpiai szám közül azokban szeretném kiharcolni a pekingi részvételt, amelyekben a legjobb lehetek.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik