Élet-Stílus

A lambéria mögött bujkált a körözött nő

A többszörösen körözött nő három évig rejtőzködött egy rokonának lakásában, a lambéria mögött kialakított apró helyiségben.

Zs. Lászlóné ellen kilenc elfogatóparancs volt érvényben: közokirat-hamisítás miatt a Pesti Központi Kerületi Bíróság, különböző gazdasági jellegű bűncselekmények miatt pedig a Nemzeti Nyomozó Iroda és a VI. kerületi Rendőrkapitányság kereste. Öt különböző ügyben az V. kerületi rendőrök is körözték – közölte a BRFK sajtóügyeletese.

Az asszonyt – aki már három éve bujkált – szervezett körözési akció keretében találták meg pénteken. Bartha László a részletekről annyit mondott, hogy a rendőrök bűnügyi információk alapján jutottak el Zs. Lászlóné galyatetői búvóhelyéhez, ahol az egyik hozzátartozója engedélyével körülnéztek a lakásban. A rendőrök a kanapé mögötti lambérián megtalálták azt a nyílást, amely egy rejtekhelyre vezetett. Az ott talált női ruhák utaltak arra, hogy a keresett asszony korábban ott bujkálhatott .

A rendőrök átkutatták a nő hozzátartozójának autóját is, ahol az első ülés mögött a pokróc alól előkerült a körözött Zs. Lászlóné. Az asszonyt a XII. kerületi Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik