Élet-Stílus

A padlóról állt fel a Debrecen

Kétgólos hátrányból, megfogyatkozva állt talpra a DVSC Kaposvárott és szerzett egy pontot. A Fehérvár simán verte a Tatabányát a Soproni Liga 21. fordulójában.

Nagy lendülettel kezdtek a csapatok Kaposvárott, majd a 23. percben a kiegyenlített mezőnyjátékot hozó első félidőben valamivel több helyzetet kidolgozó hazai együttes került lépéselőnybe: Szakály Oláhval kényszerítőzött, majd a visszakapott labdát a kapufa segítségével lőtte a hálóba.

A 62. percben utolsó emberként szabálytalankodó Máténak villant a piros lap, és az emberelőnyt hamar gólra váltotta a Kaposvár, Oláh 13 méterről küldte a labdát a jobb alsóba.

A DVSC kétgólos hátrányban, megfogyatkozva sem adta fel a harcot, és a végén egyenlített! Előbb Leandro talált be közelről, majd a lefújás előtt Bíró lőtt a jobb alsó sarokba, tegyük hozzá: a gólt megelőzően szerencsésen került hozzá a labda.

A Debrecem egyébként kilenc emberrel fejezte be a meccset, Bernáth ugyanis csúnyán összefejelt az egyik hazai játékossal, és már nem tudta folytatni a játékot, több cserelehetőség pedig nem volt. A két meccse nyeretlen – az MTK-tól vereséget szenvedő – címvédő a harmadik helyen áll a tabellán.

Kiss Zoltánék végül pontot mentettek Kaposvárott (MTI)

Kiss Zoltánék végül pontot mentettek Kaposvárott (MTI)

A 21. forduló másik vasárnapi találkozóján a Fehérvár végig fölényben futballozva, teljesen megérdemelten verte 3-1-re a Tatabányát. Erre a meccsre nézők nélkül, zárt kapuk mögött került sor a Szőnyi úti pályán.

Soproni Liga, 21. forduló:
FC Tatabánya-Fehérvár FC 1-3 (0-2)
Gól: Béres (73.), ill. Koller (26.), Polonkai (44.), Dajic (53.)

Gabona Trans Kaposvár – DVSC-TEVA 2-2 (1-0)
Gól: Szakály D. (23.), Oláh (64.), ill. Leandro (73.), Bíró (93.)
Kiállítva: Máté P. (62., DVSC)

Szombaton játszották:
MTK Budapest-BFC Siófok 3-0
Győri ETO-ZTE FC 3-2
Nyíregyháza-Paksi FC 1-2

Pénteken játszották:
Budapest Honvéd – DVTK-Borsodi 0-1
REAC-FC Sopron – mérkőzés nélkül 3-0

Hétfői program:
Vasas-Újpest FC, 18:00

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik