Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó: házibuli mobiltelefonról

Korábbi darabok a Csúcsfogyasztóban:

Joyrider, a mosolygó küllőlámpa
Alakváltó, kosztaszító mobil a Nokiától
Holdséta 100 ezer forint alatt

A Parrot Party egy hordozható, zsinór nélküli hangfal, amely bármilyen, bluetoothkapcsolattal rendelkező szerkezettel kontaktust tud létesíteni, a zenék így a hangfalon lejátszhatók. Jó hír ez persze a laptoposoknak is, meg MP3-lejátszóval rendelkezőknek, de a legjobb a mobilon zenét hallgatóknak: ők ugyanis jószerivel eddig ki voltak szorítva erről a piacról, a telefon alapjában véve amolyan egyéni zenehallgatásra ítélt eszköznek minősült.

Képgaléria!

Képgaléria!

A Parrot Party kialakítása is arra szolgál, hogy bármilyen környezetben használható legyen: spontán házibuli egy hotelszobában, vagy a strandon – az akkumulátor 4-5 órát bír. A hangfalhoz bárki csatlakoztathatja készülékét és megnyomhatja a play gombot.

A készülék könnyű, kicsi, és bár komoly mélyeket nem lehet elvárni tőle, a gyártó szerint a beépített basszuseffekttel egész élethű hangzást lehet kicsikarni belőle. Az internetes fórumokon azt olvasni, hogy a legnagyobb hangerőn (69 decibel) is csak kevés torzítás jelentkezik. A kommentelők egyedül a 200 dolláros árat sokallják.

A Parrot Party honlapja

Kövesse nyomon Csúcsfogyasztó rovatunkban a high-end fogyasztói ipar és tárgykultúra peremvidékének fejlődését! Csúcsfogyasztó rovat – a címlap alján!

Javasoljon terméket a Csúcsfogyasztó következő számaiba!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik