Élet-Stílus

Amerikai városok a Malév-hálózatban

Májustól tizenkét amerikai nagyváros érhető el a Malév Budapest-New York járatára alapozva az American Airlines gépeivel. Az együttműködés a oneworld szövetség keretében valósul meg.

Amerikai nagyvárosokkal bővül a Malév útvonalhálózata. A oneworld alapító taglégitársaság, az American Airlines (AA) tizenkét járatára kerül fel a Malév kereskedelmi kódja május 2-ától, ami lehetővé teszi a Malév-utasoknak, hogy közvetlenül foglaljanak helyet észak-amerikai járatokra, melyek csatlakozása illeszkedik a Malév közvetlen Budapest-New York járatához.

Közvetlen csatlakozás az American Airlines járataira

Közvetlen csatlakozás az American Airlines járataira

A két légitársaság code-share együttműködésének köszönhetően a Malév gyakorlatilag közvetlen szereplőjévé válik az amerikai belföldi légi közlekedésnek. A Malév-kódok naponta összesen 36 AA-járaton szerepelnek majd, ez a jelenlét a realizálható kereskedelmi hasznon túl jelentős marketingértéket jelent az észak-amerikai földrészen. Az utasok számára a gyors utazás és egyszerűsödő ügyintézés jelent előnyt, a Budapest-Los Angeles távolság a Malév és az AA járataival például 17 óra alatt repülhető le New York-i átszállással.

A Malév-kóddal elérhető városok: Baltimore (Maryland), Boston (Massachusetts), Cleveland (Ohio), Dallas/Fort Worth (Texas), Miami (Florida), Orlando (Florida), Raleigh/Durham (North Carolina), San Diego (California), San Francisco (California), Seattle (Washington), St. Louis (Missouri) és Washington (DC).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik