Élet-Stílus

Crespo az AS Romában?

Hernan Crespo kevés lehetőséget kap az olasz bajnok, egyben listavezető Interben, s valószínűleg a nyáron odébbáll. A 32 éves argentin játékos azt sem tartja kizártnak, hogy a következő szezont már az AS Romában kezdi el.

„Jól érzem magam az Internél, szívesen maradnék, ugyanakkor az is igaz, hogy szeretnék több játéklehetőséghez jutni. Az AS Roma nagy klub, és teljesen normális, ha egy játékos arról álmodik, hogy Francesco Tottival szerepel egy csapatban. Majd kiderül, hogy ez nekem megadatik-e” – magyarázta a 32 éves argentin támadó, aki korábban az AC Milanban, a Chelsea-ben, a Lazióban, a Parmában és a River Plate-ben is megfordult.

Rómába szalad? (AP)

Rómába szalad? (AP)

Crespo egyike a Serie A legjobb csatárainak, pechére azonban a svéd Zlatan Ibrahimovic és az argentin Julio Cruz is az Inter alkalmazottja, s mind a ketten több lehetőséget kapnak, mint ő. A 65-szörös argentin válogatott labdarúgó a mostani szezonban mindössze tíz mérkőzésen szerepelt az olasz bajnokságban (hétszer volt kezdő), s ezeken háromszor volt eredményes.

A Tuttosport olasz napilap információja szerint az Inter egyik támadóját eladja a nyáron, és a kölcsönadott brazil Ardriano mellett Crespo tarthat a leginkább attól, hogy áruba bocsátják. Ugyanakkor a hírek szerint – mivel Ibrahimovic a térdét fájlalja, és Cruz sem teljesen egészséges – kezdőként lép majd pályára az AS Roma elleni szerda esti szuperrangadón.

Ukrajnába szerződött a gólkirály

Közös megegyezéssel felbontotta júniusig szóló szerződését az MSV Duisburgnál Ailton, a gárda brazil labdarúgója, és állítólag már a hétvégén két évre aláírt az ukrán Metallurg Donyeck együtteséhez. A 34 éves futballista – aki a Werder Bremen színeiben a Bundesliga gólkirálya volt 2004-ben – ebben a szezonban mindössze nyolcszor lépett pályára az élvonal újoncánál, és csupán egy gólt szerzett. (FN)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik