Élet-Stílus

Torghelle elfogadja az eltiltását

Torghelle Sándor, a német másodosztályú bajnokságban szereplő FC Carl Zeiss Jena magyar labdarúgója nem nyújt be fellebbezést négy mérkőzésre szóló eltiltása ellen, így a határozat jogerőre emelkedett - áll a klub honlapján.

A támadó február 8-án, a St. Pauli elleni bajnoki 17. percében kapott piros lapot, mert megrúgta az őt provokáló hamburgi futballistát. Torghelle először úgy tervezte, hogy nem fogadja el az ítéletet és a német sportdöntőbírósághoz fordul.

Amikor azonban klubja jelezte, hogy ebben a lépésben nem gátolja, de nem is támogatja, akkor a magyar játékos tudomásul vette az eltiltást. Sikertelen tiltakozás esetén Torghellének kellett volna állnia a több ezer eurós eljárási költséget.

Nem fellebbez (Kicker)

Nem fellebbez (Kicker)

Az önfegyelmet távolról sem ismerő magyar labdarúgó a Német Kupában sem léphet pályára, itt szintén kiállítás, valamint a játékvezető megsértése miatt három találkozótól tiltották el.

A 24-szeres válogatott játékos a PAOK Szalonikitől igazolt a jénai csapathoz. A Bundesliga II-ben 18 meccsen ötször volt eredményes, s öt gólpasszt is jegyzett, ám négy sárga és egy piros lap is színesíti a statisztikáját. A kupában egy meccsen játszott, a Nürnberg ellen gólt szerzett, de később kiállították.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik