Élet-Stílus

Állami támogatás a Honvéd futballakadémiájának

A kispesti labdarúgóklubhoz tartozó Magyar Futballakadémia péntek délelőtt megállapodást írt alá a Honvédelmi Minisztériummal, amely 25 millió forinttal segíti az utánpótlás-nevelő intézetet. A szerződés csupán egy évre szól, ugyanakkor a felek kölcsönös elégedettsége esetén meghosszabbítható.

A támogatásról szóló szerződést Szekeres Imre honvédelmi miniszter, valamint Gács Pál, a Budapest Honvéd ügyvezető igazgatója írta alá az egyezségről szóló sajtótájékoztatón.

A miniszter mezt kapott a Honvédtól (MTI)

A miniszter mezt kapott a Honvédtól (MTI)

„Szeretnénk támogatni a jövőt, mert ezek a fiatalok csak akkor lehetnek világszínvonalú játékosok, ha megfelelő körülmények között készülhetnek” – mondta a miniszter, aki egy számozott Honvéd-mezt kapott George F. Hemingway klubtulajdonostól, viszonzásul pedig miniszteri tollat nyújtott át az üzletembernek.

Honvédelmi Minisztérium vezetője ezek mellett jelezte, hogy noha a szerződés csupán egy évre szól, ám a felek kölcsönös elégedettsége esetén meghosszabbítható. Az esemény barátságos teremlabdarúgó-mérkőzéssel kezdődött, ezen a Parlament csapata 3-2-re legyőzte a média képviselőit.

Zárásként a Budapest Honvéd U16-os csapatának edzését tekinthette meg a közönség, melynek soraiban olyan legendák is helyet foglaltak, mint Mészöly Kálmán vagy Dunai Antal.

36 millióval támogatja a McDonald’s a Góliát FC-t

A McDonald’s Magyarország Étterem Hálózat Kft. 36 millió forint támogatást nyújt idén a Góliát FC országos diáksport egyesületnek. Az erről szóló szerződést Simkó László, a gyorsétteremlánc marketing és
kommunikációs igazgatója és Baksa László, az utánpótlásnevelő klub elnöke
írta alá pénteken. A Góliát és a McDonald’s egyaránt 20 esztendeje van jelen Magyarországon, és ez alatt a klub az ország legnagyobb sportolói létszámú egyesületévé vált.


Ajánlott videó

Olvasói sztorik