Élet-Stílus

Nem tudnak veszteni az interesek?

Az olasz bajnok trénerét a liverpooli repülőtéren az Inter-szurkolói szidalmazták, és kis híján neki is mentek Roberto Mancininek. Zlatan Ibrahimovic pedig a BL-nyolcaddöntő odavágóján kiállított Marco Materazzit hibáztatta.

Az olasz pontvadászatot toronymagasan vezető milánói együttes a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében folytatva az elmúlt évek hagyományait a vártnál gyengébben szerepelt. Roberto Mancini csapata egy órát emberhátrányban játszott Liverpoolban, és a hajrát már nem bírta: Kuyt és Gerrard góljaival komoly előnyt szerzett a visszavágóra a tavalyi kiírás finalistája.

A csapattal utazó szurkolók nehezen tűrték az újabb pofont a nemzetközi porondon, és a liverpooli repülőtéren olasz lapjelentések szerint Mancinire támadtak. A drukkerek a trénert okolták a vereségért, és a véleményüknek hangot is adtak. Mancini ezt nem hagyta annyiban, visszaszólt a szurkolóknak. A biztonsági személyzeten ekkor jobbnak látta, hogy ha közbe avatkozik.

El sem akarja hinni a világbajnok védő (dpa)

El sem akarja hinni a világbajnok védő (dpa)

Nem ez volt az első incidens a liverpooli vereség után. Az olaszok svéd támadója, a ritka gyenge napot kifogó Zlatan Ibrahimovic újságírói kérdésre nem sokkal a mérkőzés lefújása után a vereséget Marco Materazzi nyakába varrta. A „Mi történt?” kérdésre a csatár dühösen csak annyit válaszolt, hogy kérdezzék meg a világbajnok védőt.

Materazzi két meglehetősen szigorú sárgás figyelmeztetés után a 30 percben mehetett zuhanyozni. A vártnál sokkal gyengébben futballozó Inter ezek után már csak arra törekedett, hogy kihúzza kapott gól nélkül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik