Élet-Stílus

Schumacher motorversenyző lesz?

Francia lapértesülések szerint Michael Schumacher gőzerővel tesztel a Ducatinál, és júniusban motorversenyzőként tér vissza. Schumacher hallgat, mindenki más tagad.

A L’Equipe című francia lap szerint a hétszeres világbajnok Schumacher motorversenyzőként fog visszatérni idén a Moto GP-ben. Az újság értesülései szerint a német rendszeresen és titokban gyakorol egy Ducatival a franciaországi, bresse-i versenypályán, ahová helikopterével érkezik.

Nem titok, hogy a volt F1-es pilóta kétszer is tesztelt korábban a Ducatival, – legutoljára az év végén – amikor is Casey Stoner Moto GP-világbajnok kétkerekűjét próbálta meglepően jó eredménnyel.

Az olasz La Gazzetta dello Sportban megjelent cikk szerint viszont se Carmelo Ezpelata, a Moto GP első embere, se Livio Suppo, a Ducati vezetője nem tudnak a volt F1-es pilóta ilyen szándékáról. “Az igazat megvallva semmit sem tudunk erről. Öröm volt Michaellel együttdolgozni a két teszten, amelyeken bebizonyította profizmusát, ugyanakkor messze van attól, hogy versenyezzen. Mindenekelőtt hallanunk kellene az ő véleményét, de mi sosem beszéltünk erről sem vele, sem a menedzsmentjével” – mondta Suppo.

A legutóbbi teszten négy másodperccel volt lassabb ya legjobbaknál (vezess.hu)

A legutóbbi teszten négy másodperccel volt lassabb a legjobbaknál (vezess.hu)

Schumacher egyelőre hallgat, így nem tudni, mi igaz a hírekből. A gazetta.it szerint az is elképzelhető, hogy Schumi még a nagydíj edzésein is részt vesz majd, és eredményei alapján dönt az indulásról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik