Élet-Stílus

Adriano olcsón megúszta

A maximálisan kiróható 18 hónapos eltiltás helyett mindössze két találkozón nem léphet pályára a brazil Adriano, aki lefejelte az ellenfél egyik játékosát.

Az Inter kölcsönjátékosaként jelenleg a Sao Paulóban szereplő támadót a Santos elleni mérkőzésen állították ki, miután nemes egyszerűséggel lefejelte az ellenfél labdarúgóját, Domingost.

Ezért akár másfél esztendőre is elmeszelhették volna, Adriano azonban olcsón, mindössze kétmeccses eltiltással megúszta a dolgot. Sőt, mivel a 3-2-es vereséggel végződő Marilia elleni találkozón nem lépett pályára, már csak egy meccset, a Paulista elleni bajnokit kell kihagynia.

Hamarosan újra játszhat (goal.com)

Hamarosan újra játszhat (goal.com)

A 25 éves, 37-szeres brazil válogatott csatár a 2007/2008-as szezonban csak elvétve szerepelt az olasz bajnok Inter keretében, ráadásul Roberto Mancini vezetőedzővel is megromlott a viszonya. A milánói klub ezért hazaengedte az édesapja tavalyelőtti halála után látványosan összeomló és elhízó játékost, azt remélve, hogy Adriano otthon, a Sao Paulo együttesében összeszedi magát, és újra formába lendül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik