Élet-Stílus

Kisteleki és Várhidi Grosics Gyulánál

Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke és Várhidi Péter, a válogatott szövetségi kapitánya a Kútvölgyi Kórházban meglátogatta és felköszöntötte a 82. születésnapját hétfőn ünneplő Grosics Gyulát, az Aranycsapat legendás kapusát.

A szövetség hivatalos honlapja szerint a látogatásra azért vasárnap került sor, mert a nemzeti együttes hétfőn délelőtt utazik el Ciprusra, a Szlovákia elleni szerdai barátságos találkozó helyszínére.

“Szerencsére Gyula bácsi állapota valóban rohamosan javul, és a közeli napokban valószínűleg tényleg hazamehet” – közölte Kisteleki. “Nagyon örült a látogatásunknak, jóízűen anekdotázott, érdeklődött futballunk napi ügyeiről.”

Grosics negyedórát beszélgetett vendégeivel – Kistelekit és Várhidit elkísérte a nemzeti együttes keretébe behívott Köteles László, a diósgyőriek kapusa is.

Grosics Gyulát január 24. óta a Kútvölgyi Kórházban kezelik, ahova tüdőproblémák miatt került. Életmentő műtétet hajtottak végre rajta, egyelőre az intenzív osztályon fekszik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik