Élet-Stílus

Wenger majdnem leigazolta Cristiano Ronaldót

Arsene Wenger, az angol Arsenal francia menedzsere sokakat meglepő bejelentést tett, elmondta, nagyon közel állt ahhoz, hogy leigazolja Cristiano Ronaldót, a rivális Manchester United jelenlegi legnagyobb sztárját.

Arsene Wenger szerint „kevésen múlott”, hogy Cristano Ronaldo 2003-ban a Manchester Unitedhez, s nem a csapatához igazolt, következésképpen, hogy most nem az Arsenalban szerepel.

„Ő sokkal korábban volt itt nálunk, aztán mégis a Unitedhez került. Kérdezzék meg róla, ha akarja, elmondja” – magyarázta a francia szakvezető, aki egyebek mellett arról is híres, hogy különös érzékkel találja meg és igazolja le a fiatal tehetségeket.

„A Manchester United Carlos Queiroznak, Sir Alex Ferguson segítőjének köszönhetően már akkor is jó kapcsolatot ápolt a Sportinggal, s a klubok közötti szövetség lehetetlenné tette, hogy Cristano Ronaldo hozzánk igazoljon” – folytatta Wenger, aki ugyanakkor további részleteket nem akart elárulni.

Arsenal szerelése helyett a MU mezében (Getty)

Arsenal szerelése helyett a MU mezében (Getty)

„Nem akarok ügyet kreálni ebből a dologból. Csak annyit mondanék még, hogy nagyon, nagyon közel voltunk ahhoz, hogy leszerződtessük, ezt a játékos is tökéletesen tudja. Egy nap mindent elmesélek, s akkor bizony nagyon sokan meglepődnek majd” – zárta mondandóját az Arsenal menedzsere.

Cristiano Ronaldo 2003-ban igazolt a Sporting Lisboától a „vörös ördögökhöz”, azóta 218 mérkőzésen 77 góllal segítette a Manchester Unitedet, amellyel bajnokságot (2007), FA-kupát (2004), Ligakupát (2006) és Szuperkupát (2007) is nyert.

A mostani szezonban 28 meccsen 27-szer (!) volt eredményes a listavezető, továbbá a Bajnokok Ligájában, valamint az FA-kupában is még versenyben lévő angol sztárcsapatban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik